Vi kan Mac

Sedan 1984 när Apple för första gången introducerade Mac till marknaden så har utvecklingen varit konstant med mängder av nya funktioner och revolutioner till den annars PC-dominerade marknaden. Vid senare år så har Apple med sin alltmer utvecklade Mac bara förbättrats och förbättrats, och sedan 1990 när Mac blev en riktig motståndare till den fortfarande vanligaste PC:n så har känner vi igen Mac så som den är idag. Med ett kraftfullt operativsystem och datorer som bara blir bättre och bättre så är det bara fler och fler som väljer att köra Mac idag.

Olika typer av Mac
Apple delar upp sina Mac-datorer i två olika kategorier, och dessa är kort och gott stationära datorer och bärbara datorer, som annars går under namnet laptops. När det kommer till Laptops så finner du främst Macbook Air som är bland Apples mest populära produkter. En otroligt tunn och otroligt kraftfull laptop med allt du kan tänka dig behöva för både filmtittande och mindre filmredigeringar på både elva och tretton tum. Och ja – vikten sträcker sig knappt över det av ett vanligt mjölkpaket.

Förutom laptops så finner du förstås även stationära datorer hos Apple, som då går under namnet iMac. iMac är först och främst kända för att ha kombinerat skärm och dator i en och samma enhet vilket förstås ger det ett mycket snyggare intryck

Med ett enormt utrymme för att individualisera din iMac så hittar du allt från den lite lättare hemmadator-versionen till den gigantiska speldatorn med den bästa av prestanda du kan hitta idag på marknaden. Så oavsett om du är ute efter en mindre arbetsdator att ha när du pendlar till och från jobbet eller en jätte som hanterar allt från spel till filmredigering och som samtidigt fungerar som hemmabio så har Apple precis det du behöver och förstås lite därtill. Det som vidare utmärker sig med mac-datorer är att hårdvara och mjukvara är speciellt framtagen för att fungera tillsammans på bästa möjliga sätt vilket i sin tur inte bara garanterar bättre prestanda, men även en hel del bättre säkerhet i längden.

mac-dator

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *