Turningpoint ger dig svar

Föreläser du mycket eller håller du lektioner av olika slag? Efter den tionde föreläsningen om samma sak är det lätt att inte samma entusiasm infinner sig som tidigare.

Turningpoint är ett verktyg som hjälper dig att få feedback snabbt och enkelt enligt den här modellen http://www.avhuset.se/forsaljning/mentometer-turningpoint som går att läsa mer detaljer om.

Det är en bra uppfinning som ger omedelbar respons. Turningpoint kan ge dig en fingervisning efter en föreläsning om hur väl du fångat publiken och vad de tyckte om det hela. Du vet snabbt vad som var bra och vad som var mindre bra. Direkt vet du hur du ska gå vidare nästa gång.

Det finns nu en ny funktion i Turningpoint som intresserar många. Istället för att behöva vänta tills en föreläsning eller lektion är slut kan du löpande få kommentarer från dina åhörare.

Vissa föreläsare har som exempel en förmåga att kunna sväva ut lite väl mycket utanför själva ämnet. Du kan då direkt få reaktioner på att kanske fotboll inte ska blandas in i din föreläsning om kemi.

Andra förläsare kan bli lite väl entoniga när de pratar, vilket kan vara oerhört jobbigt att lyssna på som åhörare. Turningpoint är ett verktyg utvecklat för att du ska kunna utvecklas. Ta chansen och få både positiv och negativ kritik på ett enkelt sätt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *