Pgw.se – en butik utöver det vanliga

Intresset hos många är stort när det gäller hemtillverkning av diverse saker. Någon kanske vill brygga eget öl, göra sitt eget snus och mycket annat. Denna butik på http://www.pgw.se/ har ett utbud med bred variation. Om det handlar om el-cigaretter så hittar du det här.

Man kan dock i enkelhet säga att fokus hos denna butik ligger på olika former av hemtillverkning av produkter. Det är en mycket god tanke, då priset på bland annat färdiga tobaksprodukter har stigit ganska mycket i pris. Egna tillverkade tobaksprodukter blir mycket billigare i längden än färdigköpta.

Gör dina egna cigarettar
Att köpa cigaretter idag har blivit väldigt dyrt. Gör man dem istället hemma, då kan man spara in åtskilliga hundralappar på det. Här hittar du allt som behövs till detta: råtobak, smaktillsatser, skärmaskin, hylsor, rullade och till och med cigarettetuier.

Visst är det lite pyssel med att tillverka själv, men många tycker även att det kan vara avkopplande att sitta och rulla dem. Det är trots allt inte så avancerat. Blötlägg råtobak ihop med aromen. Sedan maler du tobaken i en skärmaskin, och låter tobaken torka lite grann. Sen är det bara att rulla. Du kan här köpa tobak och hylsor som räcker över en månad för mindre än 500kr.

Gräddsifon
Den produkt som sticker ut lite extra i detta sortiment är patroner till gräddsifonen. Dock en mycket användbar produkt för dig som vill snitsa till dina bakverk och efterrätter. Med denna fiffiga maskin får du en otroligt fluffig och fin grädde att pryda dina drinkar eller bakverk med. Den klarar självklart inte enbart av grädde, du kan även göra mousser och andra fluffiga delikatesser med den. Patronerna till en gräddsifon är fyllda med lustgas, och i regel ganska dyra. Här hittar du dem till riktigt hyfsat paketpris.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *