Nya Macbook Air

Att köpa en ny Macbook Air kan vara det bästa köpet du gör detta år. För dig som är ute efter en blixtsnabb dator med precis rätt lagringsutrymme för alla de vanliga vardagssysslorna på en dator följt av filmtittande på helgerna så är en Macbook Air precis det du letar efter. Till att börja med så är Macbook Air den tunnaste bärbara datorn ute i dag och det finns få om än några andra datorer som väger så lite tar så lite plats och samtidigt har så pass mycket batteritid som en Macbook Air i samma prisklass.

När det kommer till prestandan så hittar du en mycket kraftfull i5-processor som kör din Macbook Air utan några som helst problem. Vid ett par lägre inställningar så kan du till och med se till att köra ett par spel på din Macbook utan att den klagar alltför mycket. Vidare så kan du även anpassa din Macbook Air beroende på hur pass mycket pengar du har att spendera och känner för att lägga ut på eventuella uppgraderingar.

I jämförelse med tidigare Macbook Airs
Vid en jämförelse med de tidigare versionerna av Macbook Airs så hittar du endast uppgraderingar och förbättringar i alla tester. Självfallet kan du även köpa in en äldre version av Macbook Air om du känner att det kommer att räcka för dig, men det är det senaste som trots allt är det senaste, och priset sjunker snabbt på de nya versionerna så det kan vara värt att hålla utkik efter den nya modellen i och med att priset sjunker, så se till att uppgradera din laptop idag och skaffa gärna en helt ny Macbook Air och se hur din vardag blir mycket lättare, smidigare och enklare när det kommer till allt från dokumenthantering till filmtittande.

Ser väl ganska bra ut, va?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *